Browsing Tag

Prsten

10603613_960539894029135_8923062453069129238_n 0

Бисера и Раде

Да сакаш некој значи да се согласиш да остариш со него. Љубовта има две нешта кои ја пратат: добрината и стрпливоста. Љубовта која ја даваме

March 21, 2016 ГАЛЕРИЈА
glavna 0

Различни традиции за свршеничкиот прстен

Свршеничкиот прстен отсекогаш бил симбол на верност љубов и има многу долга традиција. Старите Египќани верувале дека прстенот е обврзувачки и траен симбол за бракот.

March 18, 2015 Совети
Back to Top Copyright © 2015 - Hosting017 - Sva prava zadrzana. Created by Hosting017