Browsing Tag

Nomi Baloni

10603613_960539894029135_8923062453069129238_n 0

Бисера и Раде

Да сакаш некој значи да се согласиш да остариш со него. Љубовта има две нешта кои ја пратат: добрината и стрпливоста. Љубовта која ја даваме

March 21, 2016 ГАЛЕРИЈА
11750706_10206250980810247_2864292669329954374_n 0

Моника и Александар

Нека заедничкиот животот кој го започнувате  биде исполнет со многу бакнежи, силна смеа, добро здравје и непрекината љубов засекогаш. Свадбениот ден ја круниса вашата љубов. Секогаш

August 13, 2015 ГАЛЕРИЈА
coverche 0

НОМИ БАЛОНИ

Фирма: Номи Балони Адреса: Народна Револуција 109/8, КумановоТелефони: 071 39 36 59 и 070 241 979Web: www.svadbabezmaka.mk Facebook: NOMI Baloni Декорација на сите видови веселби: -родендени

Back to Top Copyright © 2015 - Hosting017 - Sva prava zadrzana. Created by Hosting017