Browsing Tag

Fustan

10603613_960539894029135_8923062453069129238_n 0

Бисера и Раде

Да сакаш некој значи да се согласиш да остариш со него. Љубовта има две нешта кои ја пратат: добрината и стрпливоста. Љубовта која ја даваме

March 21, 2016 ГАЛЕРИЈА
543032_101129653396306_1594204816_n 1

Модно Студио Мадмазел

Пеперутки во стомакот, се ближи датумот на Вашата венчавка, да Вие сте принцезата што ке блесне во полн сјај тој ден, таа вечер, се мора

March 27, 2015 Венчаници
Back to Top Copyright © 2015 - Hosting017 - Sva prava zadrzana. Created by Hosting017