Browsing Tag

Dekoracija

078 696 989 0

Салон за подароци и свежо цвеќе ДЕВИЛ

Во љубовта да се прости тоа значи дека вистински се сака. Љубовта не се купува ни продава, во љубовта се подарува, се надградува со изненадувања, за

11750706_10206250980810247_2864292669329954374_n 0

Моника и Александар

Нека заедничкиот животот кој го започнувате  биде исполнет со многу бакнежи, силна смеа, добро здравје и непрекината љубов засекогаш. Свадбениот ден ја круниса вашата љубов. Секогаш

August 13, 2015 ГАЛЕРИЈА
Back to Top Copyright © 2015 - Hosting017 - Sva prava zadrzana. Created by Hosting017