admin-ajax 0

Маникир за невести

  Од венчаница па се до маникирот деталите се важни за секоја идна невеста. Визија на невестата е се да биде совршено. Секако и ноктите

February 11, 2015 Wellnes и спа центри
svadbarski-obicaji 5

Свадбени обичаи

Македонски свадбени обичаи Во деновите пред свадбата и на самиот ден се прават обичаи кои имаат за цел, според народните верувања, да ги заштитат младите,

February 05, 2015 ...................., Совети
coverche 0

НОМИ БАЛОНИ

Фирма: Номи Балони Адреса: Народна Револуција 109/8, КумановоТелефони: 071 39 36 59 и 070 241 979Web: www.svadbabezmaka.mk Facebook: NOMI Baloni Декорација на сите видови веселби: -родендени

Back to Top Copyright © 2015 - Hosting017 - Sva prava zadrzana. Created by Hosting017