cover 0

Ивана и Златко

Две раце сплотени засекогаш, очи со поглед во иднината, две имиња запишани во ѕвездите, два живота преплетени во еден, две срца соединети во чиста љубов,

October 26, 2015 ГАЛЕРИЈА
Skopski boemi 0

Скопски Боеми

За се нешто убаво, Скопски Боеми се тука за Вас. Facebook: Skopski Boemi

October 20, 2015 Музика
odelosss 0

Како до вистинскиот костум!?

Како што за невестата е важна венчаницата така и за младоженецот оделото е неизоставен елемент за свадбата како и за секоја свечена пригода, мажот мора

October 17, 2015 ....................
coverr 0

Кетеринг Визиус

Имате план да организирате забава? Можеби се наближува роденденска прослава, веридба, свадба, слава или можеби дипломска прослава? За секој убав момент врвна кетеринг храна и

October 13, 2015 Кетеринг
kum 0

Зошто не треба да се одбива кумството

Кога велиме кум првата асоцијација која ни паѓа на памет е пријател за цел живот, кој никогаш нема да ве предаде и секогаш ќе биде

October 12, 2015 Совети
COVER PICTURe 0

Каде на меден месец во есен

Голем број од заљубените парови за медениот месец се одлучуваат да го поминат во некој од популарните градови кои овозможуваат прекрасни пејзажи, забавен ноќен живот,

mominska1 0

Моминска вечер

Моминска вечер е забава за дарување на невестата која се организира во пресрет на нејзината венчавка. Ваква традиционална забава вообичаено ја планира и организира старосватицата,

September 17, 2015 Совети
svadbaba 0

Габриела и Слаѓан

Љубовта гради мостови, таму каде што ги нема, владее без меч и врзува без јаже! Две години зедно, илјада километри меѓу вас, не ве одалечија

September 09, 2015 ГАЛЕРИЈА
6 0

Тања и Перица

Животот е лавиринт во кој нема патека назад! Тој не се враќа назад, само напред оди со нас! Нашите животи од овие или од оние

September 05, 2015 ГАЛЕРИЈА
Back to Top Copyright © 2015 - Hosting017 - Sva prava zadrzana. Created by Hosting017