Browsing Category

………………..

Bride-Groom-Sunglasses 0

Избор на очила на денот на Вашата свадба

Некои невести не сакаат да ја сокријат својата шминка со очилата, или можеби не се сигурни каков нaкит би им одговарал со нивните очила, затоа

svadbarski-obicaji 5

Свадбени обичаи

Македонски свадбени обичаи Во деновите пред свадбата и на самиот ден се прават обичаи кои имаат за цел, според народните верувања, да ги заштитат младите,

February 05, 2015 ...................., Совети
Back to Top Copyright © 2015 - Hosting017 - Sva prava zadrzana. Created by Hosting017