Browsing Category

Совети

glavna 0

Задолжителни фотографии на вашата свадба

Фотографиите од вашата свадба се најважниот дел од свадбата особено е важно  секој значаен момент да биде овековечен со фотографија. Денес сите фотографери знаат кои

March 23, 2015 Совети
glavna 0

Различни традиции за свршеничкиот прстен

Свршеничкиот прстен отсекогаш бил симбол на верност љубов и има многу долга традиција. Старите Египќани верувале дека прстенот е обврзувачки и траен симбол за бракот.

March 18, 2015 Совети
Bride-Groom-Sunglasses 0

Избор на очила на денот на Вашата свадба

Некои невести не сакаат да ја сокријат својата шминка со очилата, или можеби не се сигурни каков нaкит би им одговарал со нивните очила, затоа

vencacica 0

Совети при купување на венчаница

  Златни совети при избор на венчаница од вашите соништа    Потрагата по идеалена венчаница понекогаш може да се одземе време и е исцрпувачка работа

February 25, 2015 Совети
svadbarski-obicaji 5

Свадбени обичаи

Македонски свадбени обичаи Во деновите пред свадбата и на самиот ден се прават обичаи кои имаат за цел, според народните верувања, да ги заштитат младите,

February 05, 2015 ...................., Совети
Back to Top Copyright © 2015 - Hosting017 - Sva prava zadrzana. Created by Hosting017