Browsing Category

ГАЛЕРИЈА

10603613_960539894029135_8923062453069129238_n 0

Бисера и Раде

Да сакаш некој значи да се согласиш да остариш со него. Љубовта има две нешта кои ја пратат: добрината и стрпливоста. Љубовта која ја даваме

March 21, 2016 ГАЛЕРИЈА
cover 0

Ивана и Златко

Две раце сплотени засекогаш, очи со поглед во иднината, две имиња запишани во ѕвездите, два живота преплетени во еден, две срца соединети во чиста љубов,

October 26, 2015 ГАЛЕРИЈА
svadbaba 0

Габриела и Слаѓан

Љубовта гради мостови, таму каде што ги нема, владее без меч и врзува без јаже! Две години зедно, илјада километри меѓу вас, не ве одалечија

September 09, 2015 ГАЛЕРИЈА
6 0

Тања и Перица

Животот е лавиринт во кој нема патека назад! Тој не се враќа назад, само напред оди со нас! Нашите животи од овие или од оние

September 05, 2015 ГАЛЕРИЈА
11750706_10206250980810247_2864292669329954374_n 0

Моника и Александар

Нека заедничкиот животот кој го започнувате  биде исполнет со многу бакнежи, силна смеа, добро здравје и непрекината љубов засекогаш. Свадбениот ден ја круниса вашата љубов. Секогаш

August 13, 2015 ГАЛЕРИЈА
burme 0

Еми и Саше

Да, да, ја потврдија, да и двајцата се согласија на заеднички живот на заедничка среќа. Искрите во очите можеше секој да ги примети тој ден,

August 07, 2015 ГАЛЕРИЈА
Back to Top Copyright © 2015 - Hosting017 - Sva prava zadrzana. Created by Hosting017