Животот е лавиринт во кој нема патека назад! Тој не се враќа назад, само напред оди со нас! Нашите животи од овие или од оние искуства се менуваат на различни начини, а и ние со нив се менуваме.
Можеби судбината ќе ги вкрсти нашите патишта и ние во некој длабок период за миг ќе се изгубиме и притоа долго ќе се бараме себеси! Можеби утре некој крилјата на вечноста ќе го понесат и тој ќе биде среќен, до крајот на животот!

Тоа утро ве сплоти двајцата, бидете среќни и весели и сакајте се како што ние ве сакаме вас.

Честитики од тимот на www.svadbabezmaka.mk

Посебна благодарност до Златара КВИН и Музички Бенд ЧЕЛИК