Во љубовта да се прости тоа значи дека вистински се сака. Љубовта не се купува ни продава, во љубовта се подарува, се надградува со изненадувања, за овој убав празник Св. Валентин, израдувајте го саканиот/та.

Во цвеќара Девил која се наоѓа на Илинденска во Куманово, ке го најдете вистинскиот подарок.

Facebook: Cvecara Devil