Најдобри и најбарани во Македонија, пред се професионални, секогаш на прво место ја ставаат љубовта кон работата. Верни на своите клиенти, секогаш тука да ги изненадат со по некоја награда, а НОМИ Балони се наградени  со среќните лица на своите потрошувачи. Постојат за Вас и поради Вас.

Декорации : Крштевки, родендени, полнолетство, свадби, промоции, печатење на балони и др.

Facebook: NOMI Baloni

Телефон : 070 241 979