Нека заедничкиот животот кој го започнувате  биде исполнет со многу бакнежи, силна смеа, добро здравје и непрекината љубов засекогаш. Свадбениот ден ја круниса вашата љубов. Секогаш во другиот до вас да го гледате најдоброто од себе.  Бидете само насмеани и секогаш сакајте се исто толку моќно како на овој ден. Среќен брак од тимот на Свадба Без Мака и НОМИ Балони.