Земете воздишка од секојдневниот бурен живот и станете богати со нови доживувања. Споделете ги со нас Вашите желби.

А-лиценца и ИАТА сертификат се главни обележја на Туристичката агенција – Мерион Травел.
За нејзината успешност сведочат несебичноста и професионализмот на секогаш подготвените членови на тимот излегуваjќи во пресрет на Вашите барања.
Патувај брзо и лесно – Авио билети
Запознај го светот – Екскурзии и индивидуални патувања
Професионално усовршување – Семинари
Работата нема време за чекање – Деловни патувања
Почувствувај ја убавината на секое годишно време – Хотелско и приватно сместување

Инфо:

Tел: +389 31 419 146

Моб: +389 77 608 888

Facebook: Мерион Травел

Web: www.meriontravel.com.mk