Љубовта гради мостови, таму каде што ги нема, владее без меч и врзува без јаже!

Две години зедно, илјада километри меѓу вас, не ве одалечија туку ве зближија, не ве разделија туку ве соединија, не ја намалија туку ја зголемија љубовта која постои во вашите срца.

Бидете среќни, бидете заедно еден до друг.

Вистинската љубов нема среќен крај, таа едноставно не завршува…

Ви благодариме што дозволивте да бидеме дел од вашата среќа НОМИ Балони, ВЕНЦО ДИГИТАЛ, ЗЛАТАРА ПЕПИ и секако тимот од Свадба Без Мака.