Да сакаш некој значи да се согласиш да остариш со него. Љубовта има две нешта кои ја пратат: добрината и стрпливоста. Љубовта која ја даваме е еднаква со љубовта која ни останува. Љубовта е спонтана и желна за изразот на радоста, убавината, вистината па и солзите. Љубовта живее во моментот; не се губи во минатото и не тежнее спрема иднината. Љубовта е СЕГА. Уживајте во зедничкиот живот од срце Ви посакуваат тимот на:

Свадба Без Мака, НОМИ Балони, Мадмазел Модно Студио и Златара Пепи

Фото:

Efto photography