За сите моменти во кои сакате да Ве запаметат по надворешниот изглед БИРТЕКС е тука за Вас,

затоа што Вие тоа го заслужувате!

Секој петок и сабота викенд акција! Попуст до 30%

Телефон: 031 413 383

Facebook: Birteks Kukja